Jun 24, 2015, 8:02 PM

Лято 3 

  Poetry » Love
403 0 0

О, живот нерадост -

в болка от самотна младост.

Мила, ти  - звездице небесна,

ела и ми запей песни -

песни за красивите мечти

за чудни бъднини.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??