ЛЯТО
Случайна гара
Случаен влак
Случайна среща
Случаен мъж
Случаен тътен
Проливен дъжд
Горещо слънце
и любов гореща
Кафе горещо
и сълза гореща
Горещ асфалт
Изстиващ спомен
16.07.2010 год.
© Радка Миндова All rights reserved.