Apr 24, 2014, 11:21 AM

Лъч 

  Poetry » White poetry
764 0 1

                                               Преди

 

 

                               Беше                                 невидим

                               с просто                            око

                               прониза                             сърцата ни.


                                                 Сега  

 

 

                                        Пак е                                 невидим

                               сърцата                             ги няма.

 

 

                                                А после

 

                               Какво ще                           се случи

                               с нас                                  двамата

                               на финалната                   права?

© ДАНИЕЛА Грензовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??