Aug 22, 2006, 9:02 PM

Лъчите Образуват Дъга 

  Poetry
743 0 2
Лъчите образуват дъга

Всяка паднала капка вода,
Всяка частица от този дъжд,
Лъчите образуват дъга,
Която се вижда веднъж.

Всяка усмивка на скъп човек,
Всички нови светлинни лъчи,
Сякаш небето се докосва до теб,
Давайки живот на твойте мечти.

Всяка утринно-тиха роса,
Сякаш втечнен е твоя нов сън,
Сякаш капките по тази трева,
Образуват морето навън.

Всеки нов ранобуден ден,
Всичко, което поисках е тук,
Всичко се радва вътре в мен,
Макар, външно да не издавам и звук.

Всички чудеса, които виждаш навън,
Всичко, което докосваш с ръка,
Светлина, идваща от твоя сън,
А лъчите образуват дъга.

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Свежо е и оптимистично, харесва ми
    обаче хм как да го кажа `перфектната` рима дразни на моменти
    и въпреки това виждам как слънцето ми се усмихва за това имаш поздрави и 6 от мен
  • "Всички чудеса, които виждаш навън,
    Всичко, което докосваш с ръка,
    Светлина, идваща от твоя сън,
    А лъчите образуват дъга."
    Хубаво е!
Random works
: ??:??