Jul 26, 2009, 5:25 PM

Лъжа е 

  Poetry » Love
713 0 3

Казват, че времето лекува болката.

Лъжа е.

Дните минават, месеци се трупат,

но болката остава.

Сърцето все още се вълнува

при спомена за теб.

Казват, че с времето всичко се забравя.

Лъжа е.

Колкото повече се отдалечаваш,

толкова повече си спомням думите ти,

изречени в късен час.

Дори мълчанието между нас

изгаряше в страст.

Казват, че разделени очи се забравят.

Лъжа е.

И в сънищата ми се появяваш

и сякаш още с поглед ме изпиваш.

Казват, че има първа, последна или късна любов.

Лъжа е.

Можеш вечно да се влюбваш,

но любовта една е.

Онази голяма,

изгаряща

и всепрощаваща

любов.

© Росица Малчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??