Аз вярвах ти на всяка дума,
копнеех да си вечно с мен,
а ти лъга ме със всяка дума,
и играеше си с мен.
Игра за теб е любовта,
с красиви думи, но лъжи,
колко късно аз разбрах,
че цял живот лъжец си бил.
Мамиш с всяка дума своя,
а аз ти вярвах от любов,
с лъжа ти направи ме твоя,
в лъжа превърна моя живот.
Лъжец си ти, с лъжи изваян,
красиви думи, поглед мил,
лъжеш без да се покаеш,
излъга ме и мене, но простих.
© Сиска Георгиева All rights reserved.