Видях те отново с нея!
Не, не се опитвай да ме лъжеш отново.
Достатъчно търпях, достатъчно болка преживях!
Сега стоиш пред мен и спориш, че не е било така...
Да, добре какво е било тогава? Измисли си поредната лъжа!
Очите ти не лъжат, вярвам в тях, колкото и безумно да звучи.
С тях аз преоткрих света, който ти сега ми разруши!
© Плами Стойкова All rights reserved.
Построй си друг свят!
Весели празници!