Дори ми е забранено
във стиха си да опиша
какво събуждаш нощем в мене
и как отчаяно те искам.
Дори не трябва да обяснявам
какво тъй нагло те излъгах,
как искам истина да ти давам,
ала с нея ще те изгубя.
Дори не мога твойто име
в посвещението да напиша,
а ти, незнаейки за лъжите,
така болезнено ме обичаш...
Убийствено странни отношения.
Дори на себе си не бих могла да обясня.
Но когато ми казваш, че имаш нужда от мене,
аз нямам сили лъжите да спра.
27.06.2008г.
гр. Пловдив
На един много специален човек, който обожавам, но за съжаление, не мога да спра да го лъжа, за да не го изгубя...
© Събина Брайчева All rights reserved.