Любеници бели, леле, как е разлюляла,
как е разлюляла, леле, като цяла хала...
Колко са огромни, леле, две млекоцентрали,
колко са огромни, леле, колко са и бяли...
Скачат и подскачат, леле, те при всяка стъпка,
скачаме и ние, леле, с тях, че си е тръпка...
Сутиен не мой ги фане, леле, леле, леле,
тъй са непокорни,леле, кат прасенца бели...
Подлудиха нас, мъжете, леле, нас, мъжете -
Да са ни в ръцете, леле, да са ни в ръцете...
Фсички ги мечтаем, леле, тези дини бяли,
тези дини бели, леле, не в бустан растяли...
Любеници бели, леле, как е разлюляла,
как е разлюляла, леле, като цяла хала...
/и тн/
18.02.2021.
© Георги Каменов All rights reserved.
плачат тъжните момчета 🤣😋🤣