Люби ме!
Искам вятърът
от страст да стене в косите ми.
И белите звезди да падат,
отскубнати с твоите пръсти
от лудото небе.
Люби ме!
Със зъби да разкъсам устните.
Гърдите да разпоря с ръце.
И искам - врящото сърце
с юмрук да бие по бедрата ми.
В прозореца едно дете
да чука плахо, за да влезе.
Отвори му!
© Мария Илиева All rights reserved.