Забърках ти отвара от нежност и любов,
направих ти попара от щастие, благослов,
постлах ти и чаршафче от светещи слънца,
завих те със юрганче, на хиляди сърца.
Пребродих и земята за живата вода,
намерих я, изпих я, и грейна пролетта,
отпи и ти от нея и влюби се във мен,
сега сме двама луди, и ти си много в мен.
Обичай ме безумно, обичай ме до гроб,
а аз ще ти отвърна със моя скъп живот,
ще бъдеме щастливи и чистички деца,
люби ме, мое слънце, люби ме до смъртта.
© Неземна All rights reserved.