Не ме интересува, че си женен...
Голям праз! Хич не ме интересува...
Като си женен - да не си повреден,
та мъжката ти гордост да пасува?
Женитбата какво е - нек'къв подпис...
Формалност за наивни романтици...
То, цял живот върви ли все да постиш,
да пукнеш със отворени зеници?
Не ми се спори колко си оженен...
Сърцето ти? - Бе, кой ти ще сърцето!
От мене запомни съвет безценен:
Люби на екс! Ред няма за небето...
© Гергана Иванова All rights reserved.
(Изключвам изключенията, " брак по сметка" )