Обич - чиста невинност
Любов - могъщо бедствие
Опасно доверие - интимност
Помощ - беда в последствие.
Погалването стана шамар
Прегръдка въздуха ми отне
Мечтата се сбъдна - кошмар
Целувката сърцето ми хапе.
Обожание - ти - свещен храм
Себе си жертвам на олтара
Враг си, но няма да те предам
Тежиш ми. Ще счупя кантара.
Любов и между нея омраза
Едното от другото не се дели
Разнася се навсякъде - зараза
Дали едното накрая ще победи?
Бележка: Нещо написано веднага след пореден удар от специален човек. Описание на болни, токсични взаимоотношения изпълнени с адски много любов и омраза. Нездраво обожание и голяма неблагодарност. Сродни души и врагове... (За информация... Не е любовна история. Става дума за любов/обич/приятелство, не за очакваната романтична любов.)
© Лора All rights reserved.