Sep 11, 2011, 5:55 PM

Любимо... 

  Poetry » Love
1115 0 9

 Обичам леката ти утринна усмивка,

когато сънлива едва приплъзвам до вратата.

И погледа обичам ти, когато

ме видиш рошава и някак непозната.


Без думи те приканвам да останеш

и уж отново заспивам на креслото.

Нечии пръсти по лицето ми танцуват

на влюбените ти очи тангото.


И после се изправям бавно, изчезвам и се връщам,

аромата на кафе и шоколад обичам, знаеш.

По-късно пердето дърпам (мрака да пропъдя),

прегръщам те, а ти със слънчевите ми коси играеш.

© Татяна Вълканова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??