Mar 29, 2008, 9:51 AM

Любов - 1 , 2 

  Poetry » Love
626 0 5
Любов   1


Любов, твоето име е мъка,
но мъка - сладка и желана,
и сълзи след тежка разлъка,
и радост пред среща мечтана!


Любов  2


В живота ти даде ми радост
и с топла усмивка ме сгря.
С възторга на буйната радост
аз своя ще ти подаря!

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??