Похотливото желание,
разкъсващо гърдите на две съдби,
разголваше наивноста им.
Преплитайки се една в друга,
те все повече изгаряха,
пропадайки в пламтящата бездна
от греховни страсти,
наслаждавайки се на всеки един миг заедно.
Миризмата на любов ги опияняваше
с аромата на разцъфнал люляк.
Без много да мислят, те се отдадоха на вечноста...
© Елизабет Борисова All rights reserved.