Усещам парфюма ти - страстна миризма, миризма, която ме привлича и завладява.
Усещам те, зад мен стоиш със страх - страх да ме докоснеш.
Той те завладява и ти онемяваш.
Обръщам се, ти ме поглеждаш и пламва пожарът!
Тъй бързо се той разяри и нашите сърца изпепели.
Прегърна ме и времето спря!
Ужасна свещта и мракът дойде.
И всичко стана различно.
Целуна ме!
Животът вече не беше същият.
Ти също, та дори и аз.
Магията... магията на любовта е с нас...
Без глас крещя "Обичам те"!
Сърцето ми тупти забързано и лудо.
И казваш ти "Обичам те"!
Със нас се случва вече чудо...
Щастлива бях - без плам горях.
Щастлив бе ти потънал във мечти.
И днес го вече осъзнахме - за любов сме цял живот родени
и за съжителство до край!
Обичам те, това го знай!!!
17.03.2004г. Надя
© Надежда Петкова All rights reserved.
Много искрено и нежно стихче!!!6+