Любовта ли ме търси или
просто се чувствам страхотно?
Мислите ми към кого са
още не знам, но ми е топло.
Душата е перце, не златно, но леко.
Сърцето е спокойно, но диша бързо.
Колко му трябва на човека -
малко любов и нищо не омръзва.
© Явор Перфанов All rights reserved.