Любов!!! – какво горещо нещо...
Любов!!! – как хубаво звучи...
Любов, аз искам винаги да те усещам,
дълбоко взирайки се в черните очи.
Оставям се на таз Магьосница червена-
опива ме и дава ми криле,
потапям се и чувствам се щастлива,
когато виждам твоето лице.
Любов – облечена във огнени езици,
горящи нежно мойта плът...
Не спирай! Продължавай!
Карай ме да паря лудо,
обливайки ме с лавата на твойта жар.
© Димана Миткова All rights reserved.