Jan 4, 2008, 11:47 AM

Любов 

  Poetry » Love
830 0 6
Обичам те божествено,
безкрайно!
Ти моят ангел си
и моят демон лош.
Като вулкан си,
щом съм в тебе
цялата,
като пустиня аз съм,
щом не съм до теб.
Обичам те наистина
завинаги,
не може нищо
да го промени.
Дори сърцето ми
със шепи да изтръгнеш,
то в тях от обич
ще кърви.

© Наталия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??