Jun 27, 2007, 10:32 PM

Любов 

  Poetry
573 0 1
Любов - така се казва
истината за живота!
Любов - така му викат
на страданието на хората!
Любов - това е то:
истината и лъжата!
Любов - това е името
на радостта и на тъгата!
Любов - това е болка,
но и чувство прекрасно.
Любов я наричат
тези, които я притежават,
а с мечтата си остават
тези, които я нямат!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Само на 12, а пишеш така! БРАВО.
Random works
: ??:??