Nov 11, 2009, 7:19 PM

Любов 

  Poetry » Love
515 0 1

Любов ли е това, което чувстваш?
Любов ли е това, което чувствам аз?
Защо в душите ни е толкоз пусто,
или преливат те от страст?

 

Не мога аз без теб дори минута.
Не можеш ти без мене нито миг.
Душите ни от нежност са пропити.
Сърцата ни препълнени туптят.

 

Ти знаеш ли какво е туй, което
не ни оставя през нощта да спим?
Туй, дето кара ни да ставаме поети
и стихове ни кара да редим?

 

Любов – спокойна, дива или свята.

Любов – непреоткрита векове.

Тя,  вечна господарка на земята.

Тя носи ни на своите криле.

© Таня Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??