Едно ангелче ми донесе лъч надежда.
Лъч надежда като – свежия полъх на вятъра.
Нежния аромат на цветята.
Красивите цветове на дъгата.
Едно ангелче с душа, чиста като сълза.
Сърце, искрено като на дете.
Любов, истинска като мечта.
Едно ангелче - Гръцко купидонче с
разтапяща усмивка.
Пленителни очи.
Които открадна сърцето ми...
В най-красивия плен на
ЛЮБОВТА !!!
© Натали Петрова All rights reserved.