Моята душа – разкървавена рана,
моят дух бе молещ, хрипащ и сломен.
Прегърнах те и чудото за миг настана,
ти превърна в радост моя нощ и ден!
Милувка нежна, прегръдка топла
и хиляди целувки занапред.
Знам, ще достигне моят вопъл,
знам, че ще те търся аз навред!
Ти, моя любов, толкова тайна,
ти, моя муза, толкова страстна,
за мене, моя, невинна, омайна.
Бъди вечна, неповторима, опасна!
© Георги Бъчваров All rights reserved.