В душата се загнездват чувства,
пропити с радост и тъга,
а в сърцето обич буйства,
не съм готова за това!
Напред-назад завъртам колелото
и търся малък недостатък,
но пот избива по челото
и опитвам аз да продължа нататък!
Сега разбирам, че без теб не искам
и занапред ще е така!
С ръце като дете те стискам,
защото за мене ти си любовта!
© Злори All rights reserved.