Oct 5, 2014, 9:19 PM

Любов 

  Poetry
526 0 0

Във времето преплетени са всички

красиви и болезнени дела,

подобно пеперудените нишки

изграждат ни, превръщат ни в съдба!

 

Из многото възможности злощастни,

из дебрите на сладките неща,

намерили сме себе си, Прекрасни,

открили сме за щастие следа!

 

От моите моменти на самотност,

от твоите завършени слова,

родили са се купища възможност

за нови, непознати чудеса!

 

По-близо съм до себе си със тебе,

превръщам се във истинска жена!

За себе си почувствах те потребен,

за тебе пожелах да съм Една!

© Иринка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??