Oct 19, 2010, 3:11 PM

Любов 

  Poetry » Love
637 0 3

Любов, заключена между четири стени,

а сърцето дращи и проклина болката зловеща.

Любов, преплела се между влюбени очи,

а душата бяга и изгаря в жар гореща.

Любов, приела своята съдба за наказание,

убила всичко живо вътре в себе си.

Любов, оплетена от мъка и желание,

прегърнала в ръцете си сърцето си.

Любов, паднала на дъното слаба и тъжна,

обърнала света, за да промени реалността.

Любов, която сътворява сляпо мечтите си,

като робиня на чувства силни и грешни.

Любов, която обича безумно и болката крие,

обречена никога да не бъде щастлива.

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Великолепие!
  • Много истински написано и от сърце!Но с тъжен край, дано този тъжен край скоро се превърне в нещо красиво, истинско и дълготрайно! Иначе красив стих и запомнящ се!
  • Истинската лююбов почти никога не е щастлива...
    Поздрав!
Random works
: ??:??