Nov 17, 2011, 8:38 PM

Любов 

  Poetry
1160 0 10

 

 

Всяка вечер заспивам с вселенския гнет,

придошъл нежелан осторожно;

и заспивам, четейки окъсан памфлет.

И е болно, и толкова сложно.

И сама се боя,

и се стягам за мир,

и съм толкова сляпа, уви.

Аз съм само спектакъл,

който гори...

И в очите

на бляна

се губя...

 

 

 

© Силвия Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??