Nov 17, 2019, 12:47 AM  

Любов 

  Poetry
518 0 0

Мое сладко момиче

Моя тъжна сълза

Докога ще се луташ

Докога  докога

И луната изгрява

Ти отново не спиш

И отново отново

За него тъжиш

Мое сладко момиче

Моя луда река

Погледни ме в очите

Знай с теб съм сега

Мое мило момиче

Моя тъжна съдба

Аз те обичам

И те чакам

Докога докога

 

© Vaska Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??