Сякаш любовта докосва
нежно моето сърце
като с пръчица вълшебна.
В миг промяна светове.
И усмихва се денят пред мене,
пълен с облаци и със мъгла,
с пеперудени криле мечтая
да летя и да летя.
Да подам на всекиго от тази
пълна със вълшебство синева,
във която ме повежда любовта.
© Симона Георгиева All rights reserved.
Поздрав!