Jul 14, 2009, 10:01 PM

Любов 

  Poetry
947 0 8

Затворя ли очи, 
виждам образа ти в тъмното!
Поема ли си дъх,
усещам мириса на любовта,
струящ от кожата ти!
Вгледам ли се във звездите,
виждам топлото излъчване на твоите очи!
Опитвам се да изрека "ОБИЧАМ ТЕ",
но безмълвна оставам в мига,
във който ме погледнеш...
Ако с поглед  спираш ти сърцето ми завинаги,
тогава остани и ме убивай всяка следваща секунда!

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??