Любов
Сърцето ми трепти, сърцето ми играй!
Сърцето ми е като светъл храм.
Самата песен е самият рай.
Безценна нота, безценен плам.
Аз влюбен съм във моето сърце.
То е скъпата надежда и неволя,
в началото беше малко зрънце,
което прерасна в моята воля.
Сакралното, което притежажам.
Това е моето сърце незаменимо,
всеки ден в мечтите си аз плавам,
чувството е, знам, неповторимо.
Единственото нещо в живота
на човека дар и благослов,
самата песен, самата нота е
думата, наречена любов.