Огън. Топлина. Щурци.
Ручей.Тъмнина. Звезди.
Полъх. Дъх на детелини.
Устни с аромат – малини.
Стон. Въздишка. Сладък миг.
Сладострастен кратък вик.
Тишина. Безброй искри.
Влажни влюбени очи.
Лятна нощ. Треви. Цветя.
Златно-сребърна луна.
Огън. Топлина. Щурци.
Страст. Въздишка. Аз и ти.
© Георги Иванов All rights reserved.