Замечтано гледам Луната,
напомня ми за тебе тя –
за любовта и за жената –
тези хубави цветя.
И имат те приятна миризма –
кой отхвърля тази наслада,
ала далек си и душа е сама –
между нас има преграда.
И напразно искам аз криле,
та към теб да полетя на воля,
а образът ти мил ми е,
да дойдеш само аз те моля.
© Георги All rights reserved.