Аз и ти в едно безумие...
В свят за двама и поезия...
Там, където сме усещане...
Едносъщност и разбиране...
Усмивка палава, копнежност...
И ухание от трепети...
Цветна гама от емоции...
С топла мисъл-вдъхновение...
Полет през Вселената...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.
Поздрави!...