Oct 4, 2011, 5:29 PM

Любов единствена 

  Poetry » Love
831 0 16

Защото вярата ми от троха
замеси в себе си надежда,
и ти дойде отново с есента -
на моето сърце - любов единствена.

Удави моите съмнения-терзания
с вълна гореща - твойте устни,
и звъннаха мелодии-видения
във краските на ноти влюбени. 


И есента поръси ни с дъждец,
а пролети във нас разцъфнаха.
Крилата ни - букети от синчец,
безкрайното небе засиниха.


А цветен полет си е любовта.
Дори когато  дълго чакахме
в мълчания и глуха тишина,
пак само в миг се преоткрихме.

 

Във който  твойта страст гореща
кладе пожари, луднали  във мен...
и любя те с вълната нежна
на обич вречена единствена за теб.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??