Грях ли е да те обичам
дори с любов прикрита, забранена
грях ли е да те желая
с мисъл скрита, спотаена
Нали Грехът дошъл в Рая
направи Любовта щастлива
грешници, светци умираха за нея
греховна или не, за всички бе красива
От себе си се крия,душата раздвоена
любовната жарава пожари ще разпали
а ти сред тях отхвърлена, ранена
мене ще проклинаш, Бог да ме забрави
Януари 2016
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.