Aug 29, 2015, 7:09 PM

Любов и борба 

  Poetry » Love
424 1 0

Кажи ми как без тебе да живея
Умирам бавно всеки ден
Отново всичко се повтаря
И тъй далече си от мен
Кажи ми как отново да забравя
Онези приказно красиви дни
Ръцете ми в ръцете ти
Как бяха вплети
И как се радвахме на всеки миг
Кажи ми как отново да забравя
Искрицата в моите очи
Очи които днес не плачат
Защото няма повече сълзи
Усмихвам се изкуствено, насила
Живея нечий друг живот
Кажи ми как да продължа да дишам
Не мога и не искам, искам те до мен
Вълшебната прегръдка твоя искам
И блясъка във твоите очи
Главата си на рамото ти аз ще сложа
Сърцето ми ах как ще затупти
Макар да ми е трудно ще се боря
Да се откажеш много повече боли.

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??