„С „Обичам те!“ — лед
се кърти!“ — Любовта на
това натърти…
„С „Обичам те!“ — лед
топи се!“ — Любова на
това крепи се…
„С „Обичам те!“ — лед
се кае!“ — Любовта го
това вещае…
„С „Обичам те!“ — лед
се сгрява!“ — и Любовта
го съзерцава!…
© Стоян Минев All rights reserved.