Любовта е красива нотка,
от която струната страда.
Омразата пък е котка,
а котка по гръб не пада.
И нека да знаят другите,
и ние да знаем нека -
любовта е само за лудите,
омразата е за всеки.
С ръждиви пирони в дланите,
с венец от кървави тръни
ние не вярваме в раните,
но, уви, вярват в смъртта ни.
С души като от камък
по някаквa висша команда
изгаряме в кървав пламък,
но ние сме саламандри...
Ние сме просто различни
и нямаме чувства зрими
и щом като не обичаме,
значи сме неуязвими.
И нека да знаят другите,
и ние да знаем нека -
любовта е само за лудите,
омразата е за всеки.
© Валентина Драгнева All rights reserved.
"...ЛЮБОВТА Е САМО ЗА ЛУДИТЕ ,ОМРАЗАТА Е ЗА ВСЕКИ ..."