Осени ме вдъхновение -
да напиша откровение.
И ето, с малко притеснение,
в сайта „откровение”,
аз пиша мой’то мнение
във вид на стихотворение.
Сътворя ли аз творение,
с най-голямо нетърпение,
със страх и със вълнение,
очаквам всяко посещение,
да науча чуждо мнение.
И ето мой’то мнемие,
изрзаено без стеснение:
Важно е заглавието на моето творение.
Кръстя ли го аз „Любов и откровения”,
ще заслужа много посещения.
Но кръстя ли го примерно: „Борчé”,
никой няма да го прочете.© Георги All rights reserved.