Feb 11, 2008, 3:36 PM

Любов и прошка 

  Poetry
959 0 5
          Любов и прошка


Любов...
Заключена... закотвена,
в вечноста...
От мисълта... поробена...
Минути... часове...
секунди... дни...
години...
цял един живот.
Любов...
И вечност...

И... прошка...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??