Понякога е мила, нежна и добра,
друг път строга, клета и зла.
Тя е толкоз крехка и
понякога безсмислено жестока.
Весела е и те кара да лудееш,
след което можеш песен да запееш.
Може тъжно и дори със сълзи на очи,
да почувстваш болка и дори да те боли.
Разходки, танци, весели игри,
безсъни нощи и горчиви дни.
Малка е, и чиста, подредена.
Груба, мрачна и дори е захабена.
В живота мрачен, силен и суров.
Несправедлива - Да.
Така е! И тя нарича се ЛЮБОВ!!!
© Маги All rights reserved.