Любов ли е по снимка да въздишаш,
да те боли, щом видиш неговия лик?
Или мечта е да се вричаш,
и да крещиш, все едно това е последния ти вик?
Любов ли е до късни часове да чакаш,
той вратата да отвори?
Или илюзия е да се взираш,
напразно в тъмнината?…
Любов ли е да обичаш,
не дни, а месеци, година?…
Или блян роден,
от самотата свенлива?
Любов ли е в мрака сълзи да лееш,
и да си на ръба на живота и смъртта?
Или съдба е, на която ти се смееш,
и мечтаеш за любовта?
Любов ли е да го обичаш,
с цялото си съзнание?
Или лъжа е,
родена от покаяние?
Боли, от такава любов – неразбрана,
но след време ти ще срещнеш любовта!
А сърцето ти няма да има дълбока рана,
И ще бъдеш най-щастливия човек на света!!!
© Усмивка All rights reserved.
Неразбрана, но любов.
Желая ти Щастливата любов
да те споходи, без рани.
С много обич, Усмихнато момиче.