Любов ли е, когато в мрака
се сипят чувства и мечти,
а пък нощта е тъй безкрайна
и в плен душата ти държи?
Любов ли е, когато страдаш?
Сърцето ти така боли
и щастието дълго търсиш
във спомена за две очи!
Любов ли е, когато искаш
една усмивка, топлина…
В душата си ти образ носиш,
роден от лунна светлина.
Любов ли е или лъжа е,
че пак си в моите мечти?
Сърцето иска да узнае
дали обичаш ме и ти.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.