Сияйно хубава си днес пред мен.
По- хубава ще бъдеш утре ти.
Най- хубава ще бъдеш вдругиден.
Завинаги прехубава бъди.
Очите ти обичам и косите,
и устните обичам, и лицето...
Снагата ти обичам... от гърдите
обича всичко в теб безспир сърцето.
Нуждая се от топлата ти нежност,
от всеки допир твой аз се нуждая.
От теб да имам нужда е безбрежност,
нуждая се от страст да те желая.
Не искам да ми липсваш само, мила.
Любов ли е... душите ни са сила.
© Асенчо Грудев All rights reserved.