Обичам да мечтая, обичам мечтите.
Мечтаейки, по-бързо отминават дните.
Обичам да мечтая и мечтая да обичам.
Обичам ли - сияя, обичам да обичам.
Мразя те силно, мразя жените.
Единствена омразата спира сълзите,
мразя да мразя някой, който обичам,
колкото и да те мразя пак ще те обичам
и ето защо сега стичат се сълзите
и забравени и далечни остават мечтите..
© Тони All rights reserved.