Влюбено сърце, лесно се убива,
превръща любовта в отрова,
наивно и добро, сляпо и игриво,
замръзва в миг, омразата напира.
Копнеещо за ласки, малко топлина,
някой да го пази, вярващ в любовта.
Подведено от лъжливи думи то изстина,
горчива кръв изпълни го, а болката умира.
Не вярвам в думи, те не са реални,
смеем се, с изкривено лице,
"Нищо няма да е както преди!"
Поредната заблуда, как ли пък не?
Ще те предпазя, утеха ще намеря,
ще те скрия от света коварен и помни,
омразата е чувство, тя не заслужава,
безразлично, ще я подминем, паднала в калта.
© Джимбо All rights reserved.