Jun 18, 2009, 10:52 PM

Любов от разстояние не струва 

  Poetry » Love
553 1 1

До тебе искам да застана,

с теб да слеем устните си във едно

и раздяла повече да няма,

да се събуждаме в едно легло.

 

Всичко в мене те жадува,

искам те всеки миг и час.

Любов от разстояние нищо не струва,

това разбрах отдавна аз.

 

Насън устните ти целувам,

събуждам се, а още е мрак.

Гласа ти в далечината дочувам,

ти си моят свят.

 

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??