Любов от сълзи
Когато си отиде любовта,
остават само спомени,
когато някой мъж те нарани,
остават само болка и тъга,
когато срещнеш щастието и радостта,
превръщат се те в съдба!
Плаче моето сърце за теб,
плаче и душата ми,
една сълза, изтръпнала в нощта,
изтривам от лицето си!
Ти ми показа пътя към теб,
пътя към твоето сърце,
затворено в любов от сълзи,
то никога не ще се предаде!
© Ина Лилова All rights reserved.